god fortsattning

Hej 2011!
Vi lever, var nyarsafton blev minst sagt lyckad. Vi blev inte 17 pers runt middagsbordet, vi blev typ 25 glada svenska ungdomar. Fordrink i form av Maitai, kottstek pa det med bakad potatis till och sa ett vinglas i slutet. Jag har INTE atit sa lyxigt pa fyra manader kan jag saga. Jag kande mig som en oljeshejkskvinna nar min kottbit kom in. Vi lever fattigt just nu men nar det ar nyarsafton kor vi all in!
Efter massa prat och skratt under middagen drog vi oss mot ett rockstalle dar det sjalvklart fanns ett biljardbord, arets sista runda. En pissrunda. Undra hur min karriar ska fortsatta. Nagra buckets rikare och en lever lite samre gick vi sedan till var slutmal. Stranden. Dar togs det lagbilder, det hittades pa ballongtavlingar och farger akte upp i folks ansikten. Pa tolvlaget var stranden fullproppad med manniskor och fyrverkerier tackte himlen. Vackert. Jag har en himla bra film pa det som ni ska fa ta del av nar vi kommer hem.

Idag tog vi det lugnt fram till klockan 12 sen hoppade vi pa en longtail bat till Nui Bay. Man overraskas varje gang man aker ut till strander har. Synd att allt inte gor sig lika enastaende pa bild som live.

Imorgon har vi en annan typ av dag att se fram emot, baten till Phuket gar klockan halv tre sen ska vi hanga pa flygplatsen till klockan 06.45 dagen efter da vart flyg mot Bangkok avgar. Fantasin flodar med saker vi ska underhalla oss med pa flygplatsen. Sen da, Bangkok. Vart sista resmal. Herrejesus.

God fortsattning!

Sara

Kommentarer
Postat av: Gini

Ni måste ha extrem bra koll på ert bagage så inget ofrivilligt läggs dit.

Hoppas ni ändå får det trevligt på flygplatsen

2011-01-01 @ 17:11:17
Postat av: Farfar

instämmer med mamma - check everything. Så här i efterskott - vi hara varit i Köpenhamn över nyår - GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA och ha en skön avslutning på Er härliga vistelse i Östen - trevlig resa hem



hälsningar

2011-01-03 @ 10:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0