Bangkok

Till er oroliga lasare: Vara evighetstimmar pa Phukets flygplats gick mer an bra. Tiden flog ivag med kortspel, bocker och ipods i handerna. Bagaget lag vi och ruvade pa hela tiden sa nu ar det aterigen i tryggt forvar.
Vi bor vi pa ett riktigt fint hotell i Bangkok. Poolchill pa uppe pa taket pa formiddagen och shopping pa eftermiddagen... ganska lite jattemycket shopping. Asch man lever bara en gang.
Vi har tva dagar kvar har (med idag), imorgon natt tar vi flyget hem till er i kalla Sverige. Vi kanner oss valdigt fullandade med resan och har lyckats gora en san man kommer "minnas som igar" nar man sitter pa alderdomshemmet och berattar om Asien for de andra tanterna och farbroderna.

Idag blir det mer pool och mer shopping!
Sara

god fortsattning

Hej 2011!
Vi lever, var nyarsafton blev minst sagt lyckad. Vi blev inte 17 pers runt middagsbordet, vi blev typ 25 glada svenska ungdomar. Fordrink i form av Maitai, kottstek pa det med bakad potatis till och sa ett vinglas i slutet. Jag har INTE atit sa lyxigt pa fyra manader kan jag saga. Jag kande mig som en oljeshejkskvinna nar min kottbit kom in. Vi lever fattigt just nu men nar det ar nyarsafton kor vi all in!
Efter massa prat och skratt under middagen drog vi oss mot ett rockstalle dar det sjalvklart fanns ett biljardbord, arets sista runda. En pissrunda. Undra hur min karriar ska fortsatta. Nagra buckets rikare och en lever lite samre gick vi sedan till var slutmal. Stranden. Dar togs det lagbilder, det hittades pa ballongtavlingar och farger akte upp i folks ansikten. Pa tolvlaget var stranden fullproppad med manniskor och fyrverkerier tackte himlen. Vackert. Jag har en himla bra film pa det som ni ska fa ta del av nar vi kommer hem.

Idag tog vi det lugnt fram till klockan 12 sen hoppade vi pa en longtail bat till Nui Bay. Man overraskas varje gang man aker ut till strander har. Synd att allt inte gor sig lika enastaende pa bild som live.

Imorgon har vi en annan typ av dag att se fram emot, baten till Phuket gar klockan halv tre sen ska vi hanga pa flygplatsen till klockan 06.45 dagen efter da vart flyg mot Bangkok avgar. Fantasin flodar med saker vi ska underhalla oss med pa flygplatsen. Sen da, Bangkok. Vart sista resmal. Herrejesus.

God fortsattning!

Sara

RSS 2.0