"Sakta men sakta?"

Det kanns som att vi har fatt in vara rutiner har pa paradison. Saras klocka ringer 09.00 och vi hoppar alla upp glada som tuppen. Ni som kanner oss vet att det dar var en ren overdrivning. Sanningen ar att Sara tjatar ett tag "Men tjejer, nu ar klockan faktiskt 09.13!!" Vi haffar nagon ur personalen for frukost och saga att vi stannar annu en natt. Vi kakar frukost pa altanen, smorjer in oss med med solkram och glider ner till stranden. En samre morgon kan man va?
  Sen lunch, bok, somn, dusch for vissa och sen middag. Tyvarr brukar vara powernaps blir ett par minuter langre an dom rekommenderade 20 minuterna men har man semester sa har man liksom? \
  Men imorgon blir det andra bullar. Hanna trottnade pa rutiner och jag tappade andan for nagon sekund "Ska vi gora nagot nytt?" och man kunde nastan se hur nervositeten spred sig i ansiktet pa oss andra. "Kan vi inte hyra cyklar och cykla till andra sidan och bada istallet?" Bestamt och klart. Imorgon hyr vi cyklar och upptacker andra sidan. Ryktet gar att det ar dar surfarna haller till! 

Nu vantar vi bara pa att Sara ska sluta sjunga i duschen och istallet stanga av den och slira pa sig lite klader sa att vi kan ga och ata. En annan rolig grej att jag redan last ut min andra bok for resan och har bara en kvar. Panik i lingonskogen sager jag bara! 

Schteekkram fran Mallelimallan!



For er som inte orkar googla sa varsaaagod!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

åååhh vad mysigt ni har det. ta reda på så mkt som möjligt om vad jag och malin ska hitta på när vi kommer. ligg inte och dega hela dagen, åk på äventyr!!!!!!!

2010-09-28 @ 13:58:19
Postat av: Lena igen

Vilket härligt lyxliv! Malin, du får väl börja läsa böcker på det lokala språket. Eller engelska.

2010-09-28 @ 15:46:48
Postat av: Marianne

Är det sant, finns det på riktigt. Vi blir sååååå avundsjuka. Pussar och kramar. M&C

2010-09-28 @ 17:03:05
Postat av: Gini

overkligt skönt låter det som!!

Kram

2010-09-28 @ 19:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0