Oh swedish? hur mar du? Bra mikt bra.

Nu har vi antligen paborjat var riktga backpackingresa med den forsta oplanderade destiantionen. Vi sa ju att vi skulle till Lombok, visst? Men eftersom vi numera ar backpackers drog vi en spontanare och ar nu pa paradison Gili Islands utanfor Lombok. Forst var det en lang bilresa da vi hade tungan i halsgropen hela tiden. Folk kan namligen inte kora varken bil eller moped har, hastighetsskyltar ar overskattat och vem behover hjalm eller sakerhetsbalte egentligen? Sa later resonemanget har i Indonesien. Loving in the edge, ordagrant...
Efter bilfarden (tack gud att vi overlevde) var det en batfard som vantade. I tva timmar satt vi pa baten och shtekte. Folket: Malin klarade sig utmarkt, forutom krabbfargen hon har i ansiktet da. Men det far man leva med. Baten la till pa stranden och man fick hoppa i vattnet for att komma pa land. Nu sitter vi i en supermysig bungalow, 10 meter fran vattnet (enligt hotellraggaren) sa vi avrundar till 15. Hangmatta pa altanen och fritt internet i var lilla stuga.
Vi lagger upp lite bilder senare, magen skriker efter mat. Vi tar val med oss nagra slantar och satter oss vid det turkosa vattnet med solbrillorna pa. Sa jag att vi var i paradiset?

Kommentarer
Postat av: Sarasfarsa

Längtar efter bilder

2010-09-25 @ 08:38:11
Postat av: Lena

Nu låter det som om ni har kommit till paradiset!

2010-09-25 @ 09:14:20
Postat av: Gini

Åhhh vad härligt det låter...blir avis. Kanske skulle man fira 50-årsdagen där?!

2010-09-25 @ 10:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0