"give it up, give it up. givilividup"

Rubriken togs fran en kille som precis cyklade forbi var bungalow sjungandes den sangen precis nar vi pratade om att det kandes som att vi blir lurade nar vi maste betala 1500kr for flyg till Malaysia. Give up searching ar tyldigen det vi ska gora.

Tankte bara konfrontera Malins inlagg lite med att forbereda er pa att ni kommer fa hem en riktig shteeekare nar vi kommer hem. Hon har namligen fatt riktiga talproblem nar det galler att uttala bokstaven S. Okej att hon sa det lite da och da forut, men nu ar det hela tiden. Allt ar "sh" for henne... och det ar till och med omedvetet. Hon hor inte ens sjalv att hon sager det.
"Shka vi ga till shtranden"
"Haha, kolla ditt shmor"
"Fan vad shtekvarmt det ar"
"Det ar riktigt sholigt idag" Och sahar fortsatter det. Konstigt att vi somnar klockan 22 nar vi maste ratta henne fran att snart inte kunna prata alls? Nej, ellerhur?

Nu ska vi dra till "shtranden" hooors.

/Sara "trott pa att ratta Mallan" Miras Wardell

Kommentarer
Postat av: Gini

haha ni är roliga ni.....

2010-09-29 @ 20:45:25
Postat av: Mia

Haha! Uttalsförändringen hos Malin anades redan innan ni åkte, fan va kul att det fortsatte. Förstår att det blir lite jobbigt. Men hur går det med brännorna? Hur mår din hud Malin? Hoppas ni har planerat vilka böcker ni tog med så ni kan låna av varandra, för isf har ni minst 5 böcker var att läsa? Kul att ni har en blogg btw, och glöm inte att berätta vem som hånglar med en, citat sandra; guling först! PUSS på er!

2010-09-30 @ 22:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0