"Charlies angles walking around the island!"

Uppdatering om vart liv kommer har.
Snorklingen igar var faaaaaaaantastisk. Efter en battur ut till Gili on mitt emot var det bra att dra pa sig simfotterna, pa med cyklopet och snorlekn for att hoppa i det turkosa havet. Det var san typ av snorkling som man bara ser pa bilder. Fiskarna var randiga, helgula, svarta, blaa, rod-bla-gul-svarta, neonfargade, stora, sma. Korallerna kan man beskriva likadant. Vi sag aven en "jatte/hjarna" som vaxte fran botten. Det var sjukt haftigt. Efter att ha sett en skoldpadda nar vi satt i baten hoppade vi av gladje. Inte visste vi att vi da var pavag till nasta snorklingsstall, "the turtlearea" jag var tvungen att fraga om jag verkligen hort ratt. Sa han "turtlearea???!" Dar sag vi stora skoldpaddor som simmade graciost i vattnet (en var pavag upp till ytan nar en i vart sallskap skramde ivag den, javla fransman!!). Efter den turen tycker jag nog att skoldpaddor ar det finaste djuret som finns! Men upplevelserna tog inte slut dar. Nar guiden ropade in oss mot baten sag vi aven ett vrak pa botten. Malin fick lite latt panik medan jag och Hanna drog ner huvudet i vattnet som tva svanar som letar efter fisk. JAVLIGT COOLT. En ren upplevelsedag med lunch pa on mittemot var egna. Vi fick aven ett gang svenska vanner pa kopet. Man tackar.

Snorklingen ar ju inte det enda vi hunnit med. Nu ar aven resan till Malaysia bokad och klar. Det blev inga 1500kr for biljett har inte. Flygbiljett for 700kr styck kom vi undan med. Dar larde vi oss att aldrig ta forsta basta.
Imorgon aker vi over till Lombok for nagra dagars aventyr dar, efter det headar vi tillbaka till Bali dar vi har himla masa att ta itur med.

(Idag powerwalkade vi runt on. 90 minuter tog det och var smallhett. Uttorkade tjejer ar vad vi ar nu.)


Kommentarer
Postat av: sarasfarsa

coolt. måste testa detta någon gång.

2010-10-03 @ 10:28:02
Postat av: Gini

Vilken resa ni har....Inser att det finns saker att göra när man blir pancho...haha

2010-10-03 @ 10:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0