Vad ar oddsen?

Maste beratta: Den har snubben Slumpen har forfoljt oss lite under var resa. Igar nar vi var pavag hem fran "tjurrestaurangen" alla tre lite trotta i skallarna, gar i ett led for att inte bli pakord av mopparna, tittar runt, ar i vara egna varldar hajar Malin helt plotsligt till, pekar och skriker "NAMEN VAFAAAN?!!?!?!?!" Jag och Hanna tror att hon menar nagon ratta som forsoker springa over vagen men blir pakord. Vi tittar mot Malins pekfinger, ingen ratta. Utan vi ser tva typer vi kanner igen. Tva svenska killar. Dar gar Fredrik och Andre pa andra sidan gatan (ocksa i egna varldar) och lyser upp lika mycket som solen holl sig borta pa Langkawi. Vi springer till andra sidan gatan, det blir kramkalas och sen slapper alla bomben samtidigt "hur i helvete kommer det har sig?". Vi ar i samma land och gar samtidigt pa samma gata utan att ha vetat om det tidigare. Vi traffades namligen pa ungefar samma satt pa Bali. De tre svenska tjejerna "Charlies Angels" gar pa en bakgata och letar hotell, spanar in ett som ser bra ut, snackar med receptionisten och Malin hajjar till "Ar inte det dar Ewes Fredrik?" Da sitter de tva krigarna vid ett frukostbord pa samma hotell som vi spanat in. Vi har alltsa aven da akt till samma land, samma ort och samma gata och befinner oss da pa samma hotell samtidigt. Vad ar oddsen for det har?

Naval, det blev ingen hemmakvall igar framfor tvn och HBO. Det blev en redig utgang med grabbarna. Denna dag har varit den segaste pa hela resan. Men det var det vart. Vi skulle pa krigsrunda idag... inte en chans att det hade fungerat. Idag har vi druckit vatten och kaka bakiskak sa imorrn ar vi redo for att krypa i minimala tunnlar (jag fasar for det, P A N I K) och skjuta med ak47or! Ganska rejalt haftigt. "Johan Falk" filmerna, here I come!




Sara

Kommentarer
Postat av: Gini

Gu vad härligt att träffa på kompisar på andra sidan jordklotet!!!!!!!

2010-11-04 @ 16:35:52
Postat av: Sarasfarsa

Dom ser ju trevliga ut. Ha de bra

2010-11-05 @ 09:25:59
Postat av: Frida

det där hände mig också flera gånger när jag reste runt. man träffar sina grannar och framförallt SAMMA MÄNNISKOR ÖVERALLT! alla kör ju typ samma rutt :P

kul med roliga människor, jobbigt med sånna man vill fly från haha

2010-11-05 @ 17:31:28
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0