"Two blaberry fruitshake"

Vi erkanner - senaste dagarna (veckorna?) har vara bloggsidor inte varit pa topp. Vi bugar och sager forlat av hela varat hjarta. Smora gar alltid va? Koh Pangan var grymt! Det var fest, sol och en grym pool med musik pa hogsta niva fran 08.00 till 19.00. och jag tror inte heller att Michael Jacksons storsta fan vid namn Sara klagade pa barkillens musikval heller... Att vi sen fick superharliga grannar fran Kanada, sallskap av James fran Australien och dom tre harliga svenska tjejerna fran Marsta gjorde ju bara allting battre. 
   Pa sondagen var det sedan dags for THE party - the full moon party! Forvantningarna var hoga, allting planerades i sista detalj och forfesten var ett faktum. Fargen akte fram, nagon blev the joker, nagra skrev svennebanan pa benen och sag ut som bjorn borg. Bra start! Sen forsatte kvallen bara med en massa dans, strackningar i benen och vattenpolshoppning. Jag tror nagon fick lite sand i ansiktet ocksa? Dont really know.
Dagarna innan full moon sa laddade on upp totalt. Fest pa stranden, bucketsstand och neonfargadeshorts. Sa skillnaden mellan full moon och uppladdningen var inte sa javla stor egentligen. Men hade vi kul? SKOJA INTE! Dagen efter var som nyarsdagen i Sverige. Pa tallrikarna lag pizza, det visades filmer i stort sett overallt och sa fanns det dom lite halvknasiga som utan somn fortsatte att parta. Vi missade filmerna och gjorde det vi gjort i stort sett varje dag - spelade biljard. Nar vi kommer hem ar vi proffs. 
   Men igar var det dags att saga adjo till vara nya vanner, packa ihop vaskorna (lite svarare for varje gang) och bege oss med baten till Koh Tao. Det verkar vara en riktigt soft o med sjukt mycket dykning men vi haller oss till snorkling. Kanns lite skont att skylla det pa ekonomin. Annars hade vi latt dykt... (Sorry Lotta). Vi blev valkomnade till on med en bra utgang innehallande liveband, biljard (suprise!) och lite nya svenskar. Dels var det Stockholmsgrabbarna och sen dom harliga norrlanningarna som tyckte att vi inte verkade som riktiga stockholmare. Tack? Vi satt pa stranden tills vi dom ville ha tillbaka sitt bord och vi insag att klockan blivit alldeles for mycket. Da tog vi varan hund och gick hem och rakade pa vagen bestama traff med grabbarna kl 00.00 pa samma stalle ikvall sa jag antar att det blir en svang till ikvall. Vem sa att jag inte har ett par guldbyxor?

Jag onskar att vi hade lite bilder att bjuda pa men thailands internet har inte visat sig fran sin basta sida sa / den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange!

Mallan in the bralla.  

Kommentarer
Postat av: Gini

haha, härligt att få läsa en lång redogörelse om ert nya liv. Man blir inte ett dugg avundsjuk härhemma i snöstormen...

2010-11-24 @ 12:12:16
Postat av: bella

braaaaa med uppdatering! sjuklingen här hemma har legat och väntat på det ett tag nu så det var dags känner jag.. Miss ya!

2010-11-24 @ 18:02:23
URL: http://schrickel.blogg.se/
Postat av: Frida

känner en känsla av att ni är inne på facebook hela tiden men inte alls lika mycket här.. har jag rätt eller?

2010-11-27 @ 12:24:07
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0