GOD JUL

Vi lovade for mycket nar vi sa att ni skulle fa se bilder senare. Eller senare ska ni fa se dem... i Sverige. Det ar sa att vi har fatt virus i vara minneskort och fick ga till en kameraaffar for att fa in bilderna pa USB-minnet. Killen i affaren gav oss the blick och undrade "har ni suttit vid internetcafedatorer under resan?" YES sjalvklart har vi gjot det. Nu tar vi inga risker, jag har redan blivit av med bilder som ni vet. Fler ska det inte bli!

Idag tog vi iaf en longtail bat med Frida till en helt-totalt-jattefin-stran vid Ao Nang, med solen gassande pa oss och strandtennisracket i handen kunde det inte blivit en battre dag. Eller jo, jag hade ett valdigt stort problem ett tag. Jag fick sand innanfor bikinin nar jag lag pa strandkanten och glassade...

Imorgon ar det julafton, julkanslan hade kunnat vara battre men vi kommer ha det mysigt i solen anda. Det blir kottbulle/jullunch hos Frida med tomteluvor och hela kittet. Sen kommer vi fortsatta mysa heeela dagen ut. Pa det kor vi utgang!

GOL JUL HEMMA I SNON OCH MINUSGRADERNA!

Sara

Kommentarer
Postat av: gini

God jul gulliga tjejer. Ha så skönt i solen dom sista veckorna. Kram och puss

2010-12-23 @ 16:21:51
Postat av: Farmor o Farfar

SARA - vi önskar Dig och Dina kompisar GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! På juldagen kommer alla hit till vår nya lägenhet - vi blir 16 - och kommer naturligtvis att sakna Dig - njut nu alla av de sista veckorna.

Kramar

Farmor o Farfar

2010-12-23 @ 18:05:06
Postat av: Lena

God Jul tjejerna. Och tack för det jättefina julkortet. Ser lite annorlunda ut hos er jämfört med här, massor av snö och massor av minusgrader. Hoppas ni får en jättefin jul, snart ses vi. Kramar

2010-12-23 @ 18:08:51
Postat av: Sarasfarsa

God jul på er alla. Se till och njut sista veckorna.

2010-12-23 @ 22:32:34
Postat av: Frida

Hanna du borde byta ut bilden på dig här på bloggen för din hudfärg stämmer inte längre med bilden!

2010-12-24 @ 03:50:24
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0